27 dana do BlogOpena08 – Prijavljivanje

Tekst preuzet sa zvanične prezentacije BlogOpena

Konačno.

Procedura je sledeća.

1. Uplatite kotizaciju:

– 1000 dinara
na račun broj: 160-299579-44

ili

– 15€
na račun broj: 00-508-0002901.2 IBAN: RS35160005080002901286

2. Popunite Prijavu.

3. Nakon što uredno popunite tražene podatke, i nakon prispele uplate o kotizaciji, dobićete povratnu informaciju putem mail-a.
Ukoliko neko ne želi da čeka, može da pošalje skeniranu uplatnicu na mail (nalazi se na dnu texta).

U formi koju treba da popunite stoji i polje za smeštaj.
Već smo na samom početku naglasili da imamo ograničene smeštajne kapacitete. Iz tog razloga rezervisali smo gotovo sve čime trenutno raspolažemo u Boru i Brestovačkoj Banji, i zato je rezervaciju za 4. i 5. oktobar moguće izvršiti jedino nakon uplaćene kotizacije od 1000 din po osobi.
I ove godine postoji mogućnost da bloger povede sa sobom par gostiju, s’tim što ovog puta treba uredno da dostavi ime i prezime, kako bi isti dobio akreditaciju sa kojom će jedino moći da prisustvuje predavanjima, panelima i svečanoj večeri.

U polju “napomena” poželjno bi bilo da naglasite da li dolazite sopstvenim prevozom, ili organizovanim (naši autobusi Novi Sad – Beograd – Usputne stanice gde bude bilo potrebno – Bor).
Broj autobusa, vreme polaska istih i plan putovanja biće naknadno dogovoreni u zavisnosti od vaših prijava, želja i potreba.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi prevoza, smeštaja ili prijava, pitanje pošaljite na blogopen[at]bitno.org.yu, ili ovde, komentarom, odgovorićemo u najkraćem mogućem roku.

Spisak smeštajnih kapaciteta možete skinuti ovde (ZIP 8.6kb). U formi za prijavljivanje će biti izbačene opcije za čekiranje smeštaja, ukoliko ta mesta budu popunjena.

Da li treba da se naglasi, da prednost pri rezervaciji smeštaja imaju oni koji se prvi prijave?
Ne?
OK.

Dobro nam došli!

—————————- English —————————–

Registration procedure for BlogOpen Fall 2008 is next:

1. Pay registration fee:

1 000 RSD
on account number: 160-299579-44

or

15€
on account number: 00-508-0002901.2 IBAN: RS35160005080002901286

2. Fill in registration form.

You have a possibility to take a few guests with you, but you need to provide their names for the accreditation needed to attend lectures, panel discussions and official dinner.

If you have any questions regarding accommodation or registration, please send to: blogopen@bitno.org.yu, and we will answer you as soon as possible..

Accommodation facilities list is enclosed.

Welcome!

—-downloads—-
English 23 kb
Srpski 23kb

12 thoughts on “27 dana do BlogOpena08 – Prijavljivanje

 1. E sad…pošto sam ja mlad i ne znam sa parama i ne snalazim se sa zvaničnim tekstovima, pitao bih te koja je procedura za nas lokalne “džibere”?

 2. #Punky

  Po mojim saznanjima, ukoliko želite da prisustvujete večeri, i ukoliko želite da dobijete propratni materijal i primerak Blogopedije, treba da se prijavite i uredno uplatite kotizaciju.
  Ukoliko ne uplatite kotizaciju, treba da se prijavite, u napomeni da naglasite da želite samo predavanja, i da uredno dobijete akreditaciju, koja će biti posebno obeležena, i kojom ćete moći da prisustvujete samo predavanjima i panelima.

 3. Naravno, da dodam, mada sam sigurna da se to podrazumeva, prednost u svemu imaju gosti koji su uredno uplatili kotizaciju.

 4. E jedva cekam da vi se zavrse ove blogopenovske obaveze, pa da pises nesto lepo, od kaaaaaaad niiiiiiiiiiisi!!!!!!!!!! 😛

 5. #Sanja

  I ja jedva čekam … 😉

  #Džejn

  Klima je u tom periodu ODLIČNA 😉
  Nit’ “prevruće”, nit’ “prehladno”, ŠtoNoKažu – TAMAN!!! 😉

 6. Sus,
  (da spamujem malko) : Ako ponesem, šta ću već poneti, može da bude i vrućina. A to šta ću poneti ne smem da imenujem, inače ću opet ispasti alkos! 😆

  P.S.
  Jesam li ja i dalje dužna one palačinke? 🙂

 7. #Aurora Borealis

  Blago meni … kasnim k’o … 🙁

  Samo ti to donesi, i ništa ne brini. Ispašćeš SRCE, ništa drugo 😉

  p.s. Kako da ti kažem … 🙄

  Jesi 😳 :mrgreen:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.