Sve je BITNO!


| 14.07.2009. | BITNO, Blog

Tags: ,

Ako hoćete da vidite ko kopira sadržaj sa vašeg bloga, pročitajte ovaj post, pa kliknite na link i otvorićete ovu stranicu.

E kad je otvorite ukucajte adresu svog sajta, i otvoriće vam se kao meni nekoliko, ili vama možda mnogo više, linkova ka stranicama gde su kopirali neki sadržaj sa vašeg bloga.

Ako vas svrbe prsti, kako meni često zna da kaže RainDog, vi kliknite na neke od ponuđenih linkova, i nemojte da se začudite kad natrčite na nešto ovako, niti na ovakve komentare.

I sad da ja nisam navikla da ljudi komentarišu nešto što ne razumeju, kao pre neki dan kad me neko od koga nisam očekivala dobro iznervirao (dalje neću ni reč, a bogami ni link) i da mi Deda malopre nije rekao da reč opušteno znači da treba da iskuliram, ja bih se verovatno iznervirala, ali nisam. Slatko sam se ismejala.

Nego nisam to htela. Najavila sam ovde da je u izradi forum Bor030 e sad hoću da vam kažem da je FORUM proradio. Pa ko ima volje i želju da sazna šta se dešava u Boru, pored Opštine i Portala može da čita i Forum. Forum je odličan sa samo jednom falinkom (ubiće me), ali je Lightman, administrator foruma, obećao da će i tu falinku da ispravi. (ovaj mi fali :mrgreen: )

Nisam mnogo pisala o dešavanjima u poslednjih mesec dana iz prostog razloga što su to već uradili Deda, Walter, Gaga, Sandra i Pavle. Slike i video zapise možete pogledati, ako već niste, i na BITNO blogu, a o tome kakvi smo bili predavači (Zoran M, Zoran S, Deda, Lightman, Miloš i ja) u Negotinu, pročitajte na blogu Građanski krug.

Bane nije mogao da napiše izveštaj jer nije bio ni u Negotinu ni na okupljanju, ali je zato dobio časopise i nadam se da se zahvalio Goranu Vučkoviću glavnom i odgovornom uredniku BUKTINJE. Buktinju br.20 i Plamičak br.1 i br.2 (podlistak časopisa Buktinja) sam dobila i ja kao urednik Tragova i ovom prilikom se javno zahvaljujem. Odlični su.

Juga je mogao da napiše izveštaj, jer je bio prisutan na času, ali neko mora i ovako nešto da vidi i pribeleži. Pitam se, da li je sad bezbedno?

Miffa nigde nisam pomenula, ali moram da naglasim da je bio prisutan i da je twittovao iz svih mogućih i nemogućih pozicija.

Zoran M, poznatiji kao Gazda Gruja, je održao odlično predavanje u Negotinu, na oduševljenje svih prisutnih, slikao je twitt i twist i pokazao da voli sve što vole mladi.

Ako sam nekog zaboravila neka mi slobodno zameri, ali Luku i Iku nisam, namerno sam ih ostavila za kraj, ili za početak, neke nove BITNO generacije!

Share!
Share

About the author


Suzana Janačković Živković
Tehnolog. Bloger. Voli knjige, muziku, filmove i web design. Piše poeziju. Uređuje Tragove. BITNO joj je veoma bitno. U slobodno vreme ... šta to beše slobodno vreme?


 • twitter
 • Facebook
 • Linkedin
 • rss
 • emailRelated Posts

Discussion: Total 17 Response

Comments: 16 to “Sve je BITNO!”

 1. Walter says:

  Gazda gruja voli sve što vole mladi…
  Upiških se od smeha :mrgreen:

 2. Armagedon says:

  Ej Suske, hvala ti što me podseti na ovaj značajan događaj i da sam izveštaj morao da objavim i kod mene na blogu.

  Imam i ja par dobrih fotkica iz Negotina i napisao sam par redaka, al’ sam zablentavljena budaletina koja je jednostavno zaboravila da to i objavi. Sorry, greška će biti ispravljena sa neoprostivim zakašnjenjem, ali ipak oprostite svom drugu, neće se ponoviti.

 3. Suske says:

  #Walter – Pa bre živa istina. Leži i … ko sav normalan svet 😀

  #Armagedon – a, pa nisam htela baš da te prozovem, više da mi odgovoriš šta bi sa banderom? 🙂

 4. Deda says:

  Moram naglasiti da je odlicno bilo u nekoliko navrata u proteklih mesec, dva i da bi trebalo opet. Ja sam za uvek kad je Bitno u pitanju…

 5. Suske, standardno dobro… Ja imam samo jednu ispravku, pa me ti ubi 😀 … Nije Lightman.com, nego Lightman.rs 😉 .

  Inace, valiko hvala za linkove 😉 .

 6. Suske says:

  #Deda – nama nije problem da se na brzinu organizujemo 🙂

  #lightman.rs – ali uopšte mi nije jasno kako sam to mogla da pogrešim? 😯
  Ispravila sam, naravno 😉

  Inače nema na čemu 😉

 7. Da sam pokrenuo Blog i jos da pisem na njemu, ne bi ti se desilo da pogresis 😉 .

 8. Suske says:

  # lightman.rs – da sam ti ja to rekla, opet bi me nazvali vešticom :mrgreen:
  A vreme je , zar ne misliš?

 9. Ja u teoriji znam sta je potrebno za dobar blog i znam da uslov da pisem redovno ne mogu da ispunim i zato se ne odlucujem na taj korak… Dobar Blog trazi da se u njega ulaze vreme, a to je “resurs” koji mi u ovom mom neorganizovanom zivotu najvise nedostaje…

 10. bane says:

  Moram da priznam da još ništa nisam dobio. Stale mi reče da mi je Vučko poslao neke knjige… Stići će valjda do mene ove godine.
  Izgleda da smo nas dvojica baš izrasli u prave matore lenčuge.

 11. Hellas says:

  a i na onom linku spomenuo te je covjek. ostavila si utisak na njega.

  i da politika je takva, mozda si pogresila partiju 😀

 12. zelenavrata says:

  Auuuu sta si ti linkova poturala, ja to ne umem ni jedan. Sad` cu didem da vidim da li me neko kopirao, mada ne verujem, ne pisem ja nesto posebno…javnem sta sam i da li sam nasla.

 13. zelenavrata says:

  Nema me klonirane 😉

 14. electrasdreams says:

  Ja, po obicaju, ne umem da nadjem. Nece. Volina!

 15. Punky says:

  Ovako, pa onako, pa nikako…hmmm…

  Pozz

 16. Reminder says:

  Bitno je da se ostavi trag. A vi, mislim na comunity Bor, ostavljate duboke tragove. I hvala vam zbog toga. To omogućava i nama koji smo tek krenuli sa virtualnim delovanjem da sledimo vaš put.

  Zadali ste domaći zadatak. Ja sam to primio k znanju.

  Pozdrav iz NITOGENA.

Pingbacks & Trackbacks: 1 to “Sve je BITNO!”

 1. Borska inicijativa » Blog Archive » Blogosfera u Negotinu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • The song has kept us ... :)