BITNO – Osnivačka Skupština

skupstina2007Dana 21.06.2007. godine u prostorijama Narodne biblioteke Bor, sa početkom u 18h, održana je Osnivačka Skupština udruženja građana “Borska internet organizacija – BITNO”, sa sledećim dnevnim redom:

1. Izbor zapisničara
2. Usvajanje Statuta
3. Izbor Predsednika Skupštine
4. Izbor članova Upravnog odbora
5. Izbor članova Nadzornog odbora
6. Usvajanje teksta “Pismo o namerama”
7. Razno

Kompletan izveštaj sa Osnivačke Skupštine, kao i prvog sastanka Upravnog odbora održanog po završetku Osnivačke Skupštine edit: mogao se pročitati na opstinibor.com.

Tekst “Pismo o namerama” sa izmenama i dopunama usvojenim na Osnivačkoj Skupštini možete pročitati OVDE.

Nešto što je jako bitno za Borsku internet organizaciju BITNO je logo. U zaista jakoj konkurenciji, izabran je predlog jednog od članova foruma bor030. Zapamtite ovaj logo jer je BITNO!

BITNO

Borska internet organizacija BITNO, je objavila konkurs za izradu web prezentacije ovog udruženja. Ko ima pravo učešća na konkursu, kao i ostale detalje vezane za izradu prezentacije edit: mogli ste pročitati na opstinabor.com. A kao znak “dobre volje” i “slobode govora” usledila je i prva reakcija ljudi, koji su znali za inicijativu osnivanja Udruženja gradjana, učestvovali i davali svoje predloge za logo Udruženja, imali mogućnost da daju predloge i komentare za izradu Statuta, imali mogućnost da učestvuju i postanu prvi članovi Udruženja na Osnivačkoj Skupštini, da su naravno hteli. Medjutim umesto toga počastili su nas svojom reakcijom, čisto da ne zaboravimo gde živimo i kome to sve smeta što ovakvo Udruženje, sada već mogu da kažem, postoji. Hvala od srca.

Sva obaveštenja o daljem radu Borske internet organizacije BITNO, dok Udruženje ne dobije svoju zvaničnu web prezentaciju, mogli ste da čitate na opstinibor.com i starom borskom forumu.

Ako imate šta da dodate, predložite, kritikujete, ili pak samo čestitate, izvolite. Komentari su dozvoljeni.

9 thoughts on “BITNO – Osnivačka Skupština

 1. Ja cu samo da konstatujem da udruzenje ima najboljeg sekretara koji se moze naci na ovom svetu… 🙂

 2. Valjda na net-u ? 😉

  Hvala Walt, ali budimo realni … :mrgreen: ti bi kao Nadzorni organ, pardon, član Nadzornog odbora to morao da budeš 😉

 3. Hvala Jelena 🙂
  p.s. Našem udruženju mogu pristupiti i članovi sa mestom stanovanja van Opštine Bor, pa ukoliko si zaintresovana, pridruži nam se. 🙂

  Razmišljamo globalno, a moramo početi sa radom lokalno …

  a opština Bor by RainDog, je naš ceo svet 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.