Druga priča?

Ma nije. Bila sam samo vredna. Sve je ostalo po starom.

Ujutru se budim na Opštini i na Portalu, da slučajno ne propustim neko bitno dešavanje u gradu. Glumim administratora, čitam priče na Kišobranu i poeziju na Tragovima.

Spremam se za Novi Sad, za BlogOpen i za palačinke. Do tada treba uraditi još neke BITNE stvari, da dodam, na svu sreću, ima posla preko glave.

Zbog mnogih od vas, dan mi je sve kraći, ali nije mi žao. Vredi vam svaka napisana reč više od mojih minuta ukradenih od sna. Dobro je da ste tu.

A druga priča?
Pa ne treba mi više ni voda ni vazduh, ni to malo obale. Treba mi jutro, šolja kafe, cigareta, malo muzike sa Serbian Bloggers’s Member Radia i … buđenje!

E to će biti druga priča, sasvim obična.

34 thoughts on “Druga priča?

 1. E, ja bih izbacio (kao što već i jesam :)) ovaj snap-shot. Smeta bre kad čitam. Obaška što se par sekundi sporije učitava stranica.

 2. #AB , #Zmajček

  Pošteno da vam kažem, mogu ja palačinke da jedem na više mesta. Ne morate zajedno da ih pravite :mrgreen:

  #Jelena, #Lang, #Afrodita

  Drago mi je da vam se svidja moja “nova” priča 🙂
  Hvala vam.

 3. Glupo bi bilo da ja kazem kao mi smeta neki snap???, kad i neznam sta je to. Evo sad kad ga nema, lakse mi je kao i Rain.

  Ali da si mi ulepsala DAN, svakako jesi. Sada mi nije ZAO sto svaki DAN dolazim ovde…
  Genije stvara, genije ne spava…

 4. @Suske
  Odličan post. Samo pominjanje palačinaka, u kombinaciji sa slasnim blogovima mi je izmamilo osmeh. 🙂

  @AB
  Aj em sori. Mi no spik srbijen. 🙂

 5. Moja prijaaaaaaaa ( sad sledi zagrljaj 🙂 )

  Sta reci…mnogo lepo,mnogo!!!!

  p.s. a sad ako nemas sta da radis vise, mozes i moj da sredis….. 🙂

 6. Trenutno radis josh jedan blog .. :))))) chekaj jebo te , je l ima IKO OD VAS OVDE objavljenu makar pesmicu u shkolskom listu ? ALL ozbiljno .. pa vi nemate pojma bre , tako ste polupismeni i neinventivni , palim ja s ovog bloga gde ignorishete istinu ( ok boli vas , razumem ja ) i chinjenice i gde se u samoobmani i slihtanju medjusobno shasholjite brkovima po bulji , uzhas 😉

 7. Ha, kako kreativno… baš lepo. Hvala je najlepša reč posle volim te. Zato – hvala ti. I lepo se provedi gde god išla i sa kim god provodila vreme.

 8. Lepše je nego ono morbidno jezero u tonovima komunističke prodavnice, ali ako zanemarimo tehničko znanje, koja ja nemam a tvoje je za poštovanje, može i lepše. Kad je grafički dizajn u pitanju. Je si li ti na slici ili fotomodel?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.