Pridružite se! Uključite se!


| 26.09.2007. | Aktivizam, Blog

Tags: , ,

BlogOpen :: jesen 2007.
Kad, gde?: 10.11.2007., Novi Sad, SPENS.
Više o tome pročitajte kod Pedje i na zvaničnoj prezentaciji BlogOpen jesen 2007.
Big boss: Mooshema

Evo i njenog obaveštenja.

Pridružite se! Uključite se!

Mala i vesela zajednica blogera-entuzijasta koja učestvuje u organizacionim pripremama ima potrebu za proširenjem i uključivanjem i drugih zaiteresovanih blogera, kako bi organizacija i realizacija događaja bila ravnomerno raspoređena u odnosu na potrebe priprema za BlogOpen i afinitete i mogućnosti ostalih učesnika-blogera koji bi voleli da pomognu.

Potrebni su nam:

 1. Domaćini – blogeri koji bi brinuli o gostima-predavačima, od dočeka na aerodromu i transportu do Novog Sada i koji bi bili na raspolaganju „jedan na jedan“ gostima radi lakšeg snalaženja. Broj blogera na ovoj poziciji će zavisiti od broja predavača koji dolaze izvan granica Srbije, a neće biti manji od 4.
  Potrebne kvalifikacije: tečno znanje engleskog jezika, vozačka dozvola i automobil (organizator snosi troškove goriva i putarine)
 2. Informatori – dva blogera koji bi u toku BlogOpena radili za info-pultovima, radi lakšeg snalaženja gostiju i predavača i distrubucije pratećeg reklamnog i informativnog materijala.
  Potrebne kvalifikacije: dobra volja i tečno znanje engleskog jezika
 3. Fotografi i snimatelji – blogeri koji imaju znanja i volje da tokom održavanja manifestacije brinu da svi važni događaji budu vizuelno i audio-vizuelno zapisani i korišćeni kao dokumentacija koja prati događaj.
  Potrebne kvalifikacije: foto-aparat, kamera, dobra volja i nešto znanja iz ovih oblasti.

Svi zainteresovani blogeri koji žele da se pridruže na nekom od ovih poslova, mogu da se jave na: mogu[at]blogopen[dot]EU, pružajući osnovne informacije: pozicija za koju je zainteresovan, obrazloženje, ime i prezime, naziv bloga.

Prihvatanjem dobre volje volontera, njegovo ime i oblast koju će preuzeti na sebe, biće objavljeni na sajtu BlogOpena na jednoj namenskoj stranici koju ćemo nazvati Nije nam teško ili već tako nešto 😉

Baš me zanima ko sme da ne dodje.

Share!
Share

About the author


Suzana Janačković Živković
Tehnolog. Bloger. Voli knjige, muziku, filmove i web design. Piše poeziju. Uređuje Tragove. BITNO joj je veoma bitno. U slobodno vreme ... šta to beše slobodno vreme?


 • twitter
 • Facebook
 • Linkedin
 • rss
 • emailRelated Posts

Discussion: Total 7 Response

Comments: 7 to “Pridružite se! Uključite se!”

 1. Možda se ja ne pojavim…. Ili ću kad ugledam autobus iz Bora – samo nestati u masi… 😀

 2. zmajcek says:

  Evo ja se prijavljujem da na ulazu u NS cekam autobus iz Bora. lol

 3. Suske says:

  A ko zna, možda se ni ja ne pojavim 😉

 4. walter says:

  ha ha, mi ce mo da dodjemo preruseni da nas Aurora ne bi odmah prepoynala… a onda PALACINKE…

 5. Aqua says:

  …samo da vam pozelim sve najbolje…da se lepo izorganizujete (kao sto vidim da hocete 🙂 ) i da sve prodje u najboljem redu …a ko zna za sledeci put (kad nesto naucim ,pa mogu da budem od koristi 🙂 ) mozda se i pridruzim 🙂 uzivajte

 6. Eniac says:

  znaci vidimo se tamo 🙂

 7. Suske says:

  #Aqua
  Mogla bi ti ipak sad da nam se pridružiš 🙂 .

  #Eniac

  Vidimo se, nadam se 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • The song has kept us ... :)