Jake reči

Mogu da budu LEPE i RUŽNE.

Obe podjednako LAKO izgovaram i UVEK prema zasluzi.

LEPE često kad me neko ili nešto oduševi.
RUŽNE isključivo kad sam isprovocirana.

14 thoughts on “Jake reči

 1. Tako i treba. Prvo, čovek uvek treba jasno da kaže šta misli i oseća. Drugo, ne valje potiskivati osećanja. Kakvi crni maniri i stres menadžment? Raspališ lepo sa svim onim rečima, i na k. i na p. pa nek priča ko šta hoće. Bitno je da je tebi posle toga lakše. 🙂

 2. #Charolija
  Ja uglavnom izgovaram lepe reči, i isprovocirana, i mogu i lepim rečima da uvredim kad imam tu nameru, ali ružnim rečima nikako ne mogu nekoga da pohvalim 😉

  #furious
  Da znaš da sad razmišljam da li me zezaš ili si ozbiljan. Tuga je što meni posle tih ružnih reči, uopšte nije lakše. U poslednje vreme se praznim ovde na blogu, a ovako gutam i ćutim, i nikad ne izgovaram (napišem često) one na k.. , na p …, na g …. i na s … :mrgreen:

  #zihernadla
  uff kod mene ima. Mislim kad se sa nekim dobrano posvađam, i izgovorim po koju, koja nije ni jedna od gore navedenih, ali blaži oblici jesu, ako se radi o poslu onda moram da komuniciram.

  Suština je da sa pametnim ljudima nikad ne stigneš do situacije da ružne reči izgovriš, sa budalama je to prosto neminovno, jer oni lepe ne razumeju … Mislim na lepe da uvrede …

 3. Suske, dje me nadje sa Recima, toliko su mi zivaca pokidale odredjene reci.a samo su trebale biti izgovorene , ali kada se neko inati,,onda se sve istopi i nestane…..

  A reci sada dolaze i odlaze,
  vise lepe, nego ruzne,
  mnoge su izgubile na znacenju….

  sorry, drzi me to od juce, te Reci….
  pozz

 4. #sarah
  Reči su zajebana stvar …

  #Punky
  Pa drugačije vala i ne može, ili bar ja ne umem

  #Deda
  Postao mi blog “praznionica” :mrgreen:

 5. Pored uobicajenih prilika (kad je neko s**nje 🙂 ), cesto psujem kad sam umoran. Tada to i ne shvatam kao ruzno. Jednostavno, to mi sluzi da naglasim emociju, kao akcentovanje neko. Daje dinamiku. Mozda malo glupo, mozda nekome i zasmeta al’ tako je.

 6. #zmajček
  Verujem da su lepe SAMO u posebnim prilikama 😉

  #drnch
  Umoran?
  A … mislim da te razumem, ali to mu dođu uzrečice … je l’?

  #mahlat
  Mogu, mogu … i umesto šurikena, samo ko zna. U pravu si.

 7. Ja bih volela da vise koristim reci.Nekadasamo ostaju u glavi, ne prelaze preko usana.I kada te nauce da ne govoris ruzne reci,nekako ne umes, a nekada su zaista opravdane.

 8. #Sanjalica

  Pa svi smo mi samo ljudi, sa vrlinama i manama, sa različitim pragovima tolerancije, i naravno, različitim reakcijama na provokacije.

  Opravdano ili ne, ja RUŽNE izgovaram kad sam isprovocirana, i naravno kad sam u takvom trenutnom raspoložanju, da ne mogu da odćutim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.