41 dan do BlogOpena08


| 24.08.2008. | Internet

Tags: , ,

Ako niste pročitali: 45

U zavisnosti od interesovanja, saradnja može biti poslovna ili pak obično druženje, iz koga naravno mogu da se izrode mnogo šire i značajnije veze.

Kada sam pre dve godine stupila u kontakt sa ljudima iz mog okruženja, sa kojima sam delila iste ulice i disala ovaj kako-kad vazduh, nisam imala predstavu ko se krio iza nikova i imena kojima su se potpisivali. Nakon desetomesečnih prepiski i pokušaja da se unapredi sopstveni život, i nakon prezentacije razglednice, gde sam imala priliku da prvi put upoznam ljude sa kojima sam komunicirala, okupili smo se oko jedne ideje nazvane BITNO, koja je vrlo brzo realizovana u jedno lepo Udruženje i u odličnu saradnju.

Moram da napomenem, sve njih nisam bila u prilici da upoznam do tada, jednostavno smo u različitim trenutcima bili na istom mestu. Na ovaj način, menjanja navika i organizacije sopstvenog života, putem bloga i zajedničkih interesovanja, upoznali smo ljude sa istim ineresovanjima i unapredili kvalitet života.

Sve ovo je lako izvodljivo kada živite u istom gradu, i kada za organizaciju sastanka nije potreban duži vremenski period. Međutim, kada treba organizovati sastanak sa nekim ko živi dalje, pripreme traju duže.
Jedan od načina da se okupi što više blogera na jednom mestu, da se razmene iskustva stečena blogovanjem je i regionalni susret blogera pod nazivom BlogOpen.

Na BlogOpen festivalu nismo samo u prilici da upoznamo ljude sa kojima smo već ostvarili on-line saradnju, već i sa onima koji imaju ista ili slična interesovanja, a koje nismo bili u prilici da pronađemo na internetu iako su prisutni. Prošlogodišnji BlogOpen, o kome jedino mogu da pričam jer sam na istom prisustvovala, je potvrdio upravo ovo o čemu sad govorim. Nakon takvog jednog iskustva prosto poželite da ne propustite nijedan naredni susret.

Nastaviće se …

Share!
Share

About the author


Suzana Janačković Živković
Tehnolog. Bloger. Voli knjige, muziku, filmove i web design. Piše poeziju. Uređuje Tragove. BITNO joj je veoma bitno. U slobodno vreme ... šta to beše slobodno vreme?


 • twitter
 • Facebook
 • Linkedin
 • rss
 • emailRelated Posts

Discussion: Total 7 Response

Comments: 6 to “41 dan do BlogOpena08”

 1. Паметно збориш г-ђо Сус.

 2. Punky says:

  Nadam se da će biti sve kako treba i da će biti lepo…

 3. zihernadla says:

  Šuš, možda se i upoznamo, a? 😀

 4. Suske says:

  #Konstantine

  Razlog više da promeniš mišljenje? 😉

  #Punky

  Naravno da će sve biti OK. Uostalom ne smemo da omanemo! 🙄 😀

  #zihernadla

  Nema – MOŽDA, videćemo se OBAVEZNO!!!
  Sa velikim zadovoljstvom čekam taj susret 😉 😀

 5. Charolija says:

  Ja svoje piskaranje ne vidim kao nešto ozbiljno, kao da nemam nikakve veze sa tim dešavanjem.

 6. Suske says:

  #Charolija

  Hm, ozbiljno ili neozbiljno, svesni smo da pišemo, i da to neko čita.
  Na kraju uvek ispadne ozbiljno.

Pingbacks & Trackbacks: 1 to “41 dan do BlogOpena08”

 1. 45 | Sasvim obična priča

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • The song has kept us ... :)