33 dana do BlogOpena08

Ako niste pročitali: 45, 41, 37

O prošlogodišnjem BlogOpenu smo dosta govorili, zvanične i nezvanične informacije ste mogli da pročitate na gotovo svim blogovima blogera koji su istom prisustvovali. Iako su nas na BlogOpen odvela različita interesovanja, bilo je zadovoljstvo pratiti i slušati i ono što nam se u početku činilo da nije baš za nas. Vredelo je.

Ono sa čim smo na kraju BlogOpena svi bili saglasni, bilo je to da naredni susret mora da traje bar dva dana, i da smo propustili onaj neobavezni deo koji bi doprineo potpunom uživanju i do kraja opravdao svoj naziv radno-prijateljski susret blogera.

Slučajno ili namerno, ne bih sad da razglabam previše o tome, ali definitivno na moje zadovoljstvo, ovogodišnja organizacija susreta poverena je BITNO organizaciji. Nismo imali dilemu da li ćemo da prihvatimo ili ne, ovakvu priliku nismo hteli da propustimo. Nakon formiranja Organizacionog Odbora dogovoreno je da ovaj susret traje 2 dana i odredjen je datum 4. i 5. oktobar.

U samoj organizaciji, koja je i dalje u toku, učestvuje mnogo ljudi, imamo punu podršku prošlogodišnjih organizatora, starih saradnika i prijatelja BITNO organizacije i verujem da će ovaj BlogOpen 2008 okupiti preko 250 blogera iz nekoliko zemalja u okruženju.

Ono što je dalje važno naglasiti, OO ovogodišnjeg BlogOpena je i dalje otvoren za kritike, predloge, sugestije, izmene programa i ko god od vas, koji ovo čitate, ima neki predlog ili prosto želi da učestvuje ili čuje neko predavanje na BlogOpenu, slobodan je da svoj predlog ostavi komentarom ili u postu na zvaničnoj prezentaciji BlogOpena ili mail-om bilo kome iz Organizacionog odbora ovogodišnjeg susreta.

BlogOpen postoji zbog svih vas koji jeste blogeri i koji bi ili svoje iskustvo podelili sa svima nama ili bi svojim prisustvom unapredili BlogOpen festival, a sve sa ciljem poboljašanja kvaliteta života nas blogera i šire društvene zajednice.

Nastaviće se ….

4 thoughts on “33 dana do BlogOpena08

  1. E ja sam propustila … 🙁
    Dobro je da nisma umrla te noći, da propustim priliku i za on-line slušanje.
    Ovako, čim uzmognem … preslušaću 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.