Još par dana do prijavljivanja

Tekst preuzet sa zvanične prezentacije BlogOpen-a.

Nadali smo se da će danas da počne prijavljivanje, ali ipak moramo da odložimo do utorka – srede.
Organizaciono je sve spremno, jedini problem nam prave smeštajni kapaciteti. Obezbedili smo i rezervisali 150 mesta (plus predavači, gosti, sponzori itd). Pored ogromnog hotela na Borskom jezeru koji ne radi (a idealno je mesto za ovakav skup) i jednog hotela koji se gradi u Boru ali je tek krajem godine predviđeno da počne da radi, mi nemamo ozbiljnije smeštajne kapacitete.
To je i razlog što prijavljivanje odlažemo za još par dana, kopamo i rukama i nogama da obezbedimo što više mesta u privatnom smeštaju, ali da bude tu, u Brestovačkoj Banji.
Što se programa tiče, tačna satnica nije napravljena, ali sve će izgledati otprilike ovako:
Otvaranje manifestacije će biti u subotu (04.10.) u 11:00 u velikoj sali Doma kulture u Boru. Nakon dobrodošlice imaćemo jedan blok predavanja. Da vas ne bih odmah umorili odlazimo na ručak nakon čega nam sledi još jedan blok predavanja, nekoliko radionica i diskusioni panel. To bi bilo dovoljno oficijelnog programa za taj dan. Uveče je u stvari ono zbog čega morate doći: svečana večera sa pratećim programom (nisu kulturno-umetnička društva, bez brige). Biće organizovana u Brestovačkoj Banji uz svakojake đakonije. Što se tiče prevoza sve je organizovano ne brinite, jer Bor-Banja je oko 8 km. Ujutru (ne pre 10:00) imaćemo još tri bloka predavanja koja završavamo ručkom. Posle ručka (oko 14:00) svako svome domu (da ne kažemo blogu).
To je u kratkim crtama ono što smo planirali. O svemu ćete dobiti detaljnije informacije ali obećavamo da ćete se dobro provesti tokom ovog dvodnevnog druženja. Ono što vam savetujemo je da dođete dan ranije, jer smeštaj u Boru nije skup, a mnogo toga se ima videti, kao npr. najveća rupa u Evropi.povrsinski-kop-u-krivelju.jpg
Kotizacija:
Za učešće na ovogodišnjem druženju predvideli smo kotizaciju za učesnike. Visina kotizacije će iznostiti 1000,00 din i za taj iznos učesnik će imati:
• ulaz na konferenciju, radionice i diskusione panele,
• primerak časopisa Blogopedija i prateći štampani materijal
• svečanu večeru u restoranu Dom Odmora, B. Banja. Večera je tipa švedskog stola sa neograničenim pićem

Što se prevoza tiče, biće organizovana posebna linija Novi Sad – Beograd – Bor i nazad. Čekamo još neke sponzore da potvrde učešće i ako se to desi i sve ostalo će biti dotirano. Ali Bor je grad u kome je boravak prilično jeftin, videćete za par dana kad objavimo cene smeštaja.

One thought on “Još par dana do prijavljivanja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.