Pogled iz virtuelnog sveta


| 11.10.2008. | Vesti

Tags:

Oni koji su već osvojili online svet podeliće sa vama svoja dragocena iskustva u Beogradu 1. Novembra

(Beograd, 07.10.2008.) Agencija McCann Erickson Public Relations organizuje jednodnevni seminar o online komunikaciji „Pogled iz virtuelnog sveta“ 1. novembra u Beogradu. Na seminaru će polaznici imati priliku da se upoznaju sa najnovijim svetskim trendovima u komunikaciji i da dobiju dragocene savete koji će im pomoći da osmisle upečatljivu i efikasnu online kompaniju.

Današnja komunikacija ne može se zamisliti bez interneta. Društvene mreže, viralni marketing i gerila kampanje predstavljaju sjajan način da plasirate svoje poruke i da javnost upoznate sa određenom kompanijom, proizvodom ili uslugom. Putem interneta možete stići do svih svojih ciljnih grupa, a da za to ne morate da odvojite veliki budžet. Seminar „Pogled iz virtuelnog sveta“ pokazaće vam kako da se uspešno pozicionirate na mreži i tako uhvatite korak sa svetskim novinama u komunikaciji.

Svoje višegodišnje iskustvo i znanje na seminaru će učesnicima preneti najbolji, među kojima su i Dejan Restak, direktor B92.fm, Lazar Bošković, kreativni direktor agencije AgitPROP, Nebojša Radovic Eniax, Web manager društvene mreže www.furka.com, Dragan Varagic, vlasnik agencije za konsalting iz oblasti poslovne primene Interneta i program menadžer specijalističkih strukovnih studija iz e-poslovanja na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu, Dragana Vukajlović, urednica sajta www.igre-igrice.rs, Istok Pavlović, katedra za Advertajzing i dizajn na BK univerzitetu, mr Borislav Miljanović direktor agencije McCann Erickson PR i Miloje Sekulić, E-PR direktor agencije McCann Erickson PR.

Sve zainteresovani materijale za seminar mogu da preuzmu na http://www.mccannpr.co.rs/code/navigate.php?Id=354

Za sve dodatne informacije možete se obratiti agenciji McCann Erickson Public Relations.

Osobe za kontakt:
Sanja Tomić 063 384 168 i
Lana Andrić 063 385 034

ili na telefone 011/ 2029 600, 2029 629, 2029 630

Share!
Share

About the author


Suzana Janačković Živković
Tehnolog. Bloger. Voli knjige, muziku, filmove i web design. Piše poeziju. Uređuje Tragove. BITNO joj je veoma bitno. U slobodno vreme ... šta to beše slobodno vreme?


  • twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • rss
  • emailRelated Posts

Discussion: Total 0 Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • The song has kept us ... :)