Srpski šef part 4

Srpski šef napredne generacije, model SSNG20-1-6-7-8-9 je šef sa iskustvom, koji je prošao sve faze napredovanja i bio šef po svim modelima šefovanja.

Obično je stariji, ali ima i mlađih, pa i mladih.

BOT1Srpski šef napredne generacije SSNG20-1-6-7-8-9 monitoring sistem (opisan u Srpski šef part 3) koristi savršeno, Internet mu je sastavni deo disajnih organa, tačnije, metastazirao mu je u disajnim organima. Zna sve što ima veze sa internetom. Sve ume da koristi. SVE! Aaaa!

Fejsbuk, Tviter, Imejl, Instagram, Jutjub i najviše Linkedin!

Na Linkedinu piše sve što ima veze sa biznisom od pete godine dok je igrao u kence, pa do petnaestog miliončeta. Srpski šef SSNG20-1-6-7-8-9 je prošao sito i rešeto, nema tog posla koji nije radio i koji on ne zna da uradi. Tako sveznajući on je namerodavniji, pa to vrlo često i upražnjava, za određivanje rokova završetka važnih poslova.

Srpski šef SSNG20-1-6-7-8-9 ne podržava one Mrkine fazone „pre roka“, to je tako passé, pa zato rokove određuje tako da zaduženi mora da ne spava i ne jede sve dok ne ispuni zadatak. Kada ga konačno završi, Srpski šef SSNG20-1-6-7-8-9 mu obavezno nađe neku primedbu da je na kraju zaposleni presrećan i zahvalan do neba što nije dobio otkaz. To je odličan primer kako rad usrećuje čoveka.

Srpski šef SSNG20-1-6-7-8-9 ima saradnike koji obavljaju poslove koji odgovaraju njihovim fizičkim i intelektualnim sposobnostima. Ma koliko neverne Tome trubile da nije tako, tako je. Srpski šef oko sebe ima savršene saradnike.

botPrvi saradnici Srpskog šefa SSNG20-1-6-7-8-9 su zaposleni na poslovima skeniranja i komunikacije na svim nivoima. Pošto nas ovim veštinama uče od malih nogu, da gledamo i da govorimo, za radno mesto „prvi saradnik“ uvek ima najviše kandidata. Prosto smo takav narod, tako da baš veliki broj ljudi ispunjava uslove da bude Prvi saradnik Srpskog šefa SSNG20-1-6-7-8-9.
Prvi saradnici ne moraju da znaju da čitaju i pišu, čak ne moraju da znaju ni sva slova. Dovoljno je da umeju da gledaju i da mogu da govore. Ako nisu u blizini svoga šefa, dužni su da zapamte sličicu „zelena telefonska slušalica“ i da znaju da kliknu na tu slušalicu. Naziv tog radnog mesta je „Taster 1. reda“.
Radna mesta onih koji mogu da komuniciraju i slovima, dakle ne samo govorom već znaju da pišu i čitaju i znaju da kucaju SMS poruke na mobilnom telefonu se nazivaju objedinjeno „Taster 2. reda“. To su Drugi saradnici.

Bot-2Treći saradnik Srpskog šefa SSNG20-1-6-7-8-9 je onaj ko zna da koristi Fejsbuk, Tviter, Imejl, Instagram, Jutjub i Linkedin. Njegovo radno mesto se naziva „BOT“. Srpski šef veruje i Trećem saradniku, ali desi se da ponekad i proveri njegov rad. Ne zbog samog BOTA već zbog stranih bagova koji mogu da naprave neki džigibau.

Četvrti saradnik Srpskog šefa je obično neko ko ima neki zanat u rukama, ko je vešt, manualac. Tapetar recimo, vodoinstalater, šuster, keramičar, radnik na šalteru, ko ume da tumači slike, ne samo slova, i zna i fizički neki posao da uradi. Takvih ima dosta a njihova radna mesta se zovu „Operativac 1. reda“.

„Operativac 2. reda“ je obično fakultetski obrazovan čovek, mada ima i doktora nauka, koji pored toga što zna nešto konkretno da uradi, zna pomalo i da misli. Zaposlen je obično u nekom ćumezu bez prozora, zatrpan predmetima koji moraju da se reše juče, ne ide na godišnji odmor, nema slobodne dane, ne stiže da razmišlja o onome što bi voleo, o plati razmišlja kad mu stigne listica, stegne pesnicu rešen da se buni, ali pre nego izađe iz kancelarije uglave mu predmete koji treba da se završe prekjuče. Obično moli boga da dođe dan kada će Srpski šef SSNG20-1-6-7-8-9 otići u tri lepe zemlje, na proputovanje, na neki duži odmor. Nikada ne razmišlja o unapređenju, naprosto nema vremena da vidi šta bi još mogao da radi. Takve kombinacije su pivilegija radnih mesta od „BOT“ do „Taster 1. reda“.

Srpski šef SSNG20-1-6-7-8-9 uspešnost svojih saradnika meri brzinom kojom obaveštenje o nekom obavljenom, poluobavljenom ili poslu u najavi stigne u medije, pomnoženo sa brzinom i jačinom pozitivnog naelektrisanja povratne reakcije onih koji su objavu videli. Štampane ili elektronske. Svejedno.

Srpski šef model SSNG20-1-6-7-8-9 želi da jednoga dana postane Srpski šef model SSNNG20-2-0-1-2-3-4-5-6, i da do tada pronađu lek za besmrtnost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.